restaurant

Bestil bord på den bedste restaurant i Kerteminde

Bestil bord på den bedste restaurant i Kerteminde

At gå på restaurant i ny og næ hører til det, der må gå under betegnelsen nødvendig selvforkælelse. Et restaurant besøg består ikke blot i at fylde mad i hovedet – oplevelsen skal inspirere og stimulere alle sanser, og man bør kunne gå derfra med følelsen af ikke blot at være fysisk mæt, men også mæt på et sjæleligt plan.

En god restaurant forstår at skabe en stemning og en atmosfære, som udgør det nødvendige rum for en nærmest spirituel oplevelse. Prisen på et sådant måltid vil naturligvis altid stå mål med kvaliteten – men dette betyder ikke, at gourmet mad nødvendigvis behøver at koste spidsen af en jetjager. En dygtig og rutineret kok formår at få det optimale ud af sine råvarer, hvad end det drejer sig om østers og kaviar, eller om han har at gøre med gulerødder og kartofler.

Få den bedste restaurant oplevelse i Kerteminde

Leder du således efter en restaurant, som kan give dig og dine nærmeste en hyggelig aften med god mad og smilende forplejning, kan du for eksempel vælge restauranten hos Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er beliggende centralt ved havnen i Kerteminde, i maleriske og historiske bygninger, som årene og adskillige renoveringer til trods har bevaret deres charme.

Tornøes Hotel er i besiddelse af såvel et top moderne køkken med de mest kreative og veluddannede kokke som et tilhørende bryggeri – Kerteminde Bryghus. Bryggeriet leverer velsmagende øl i flere varianter, som passer perfekt til restaurantens menu. Denne er sammensat af retter fra det traditionelle danske køkken – for eksempel mørbrad bøf eller wiener schnitzel – tilføjet det ekstra lille twist, som er kendetegnende for moderne dansk gastronomi.

Book et bord på Tornøes Hotel restaurant

Hvis din nysgerrighed er pirret, kan du se det fulde menukort – og booke bord online – på hjemmesiden tornoeshotel.dk