le klint

De bedste lamper fra Le klint

De bedste lamper fra Le klint

Møbler og lamper i verdensklasse

I Danmark har vi en lang og stolt tradition for at levere møbler og lamper i verdensklasse. Ikke mindst når det kommer til belysning har store personligheder som Poul Henningsen, Verner Panton og ikke mindst Le Klint sat vores lille land på verdenskortet. Sidstnævnte har med sin klassiske foldeteknik leveret lampeskærme i et helt unikt design og håndværk. Disse lampeskærme har medvirket til, at Le Klint er nogle af de mest solgte lamper på markedet. Det hele startede i begyndelsen af det forrige århundrede, hvor en foldet lampeskærm blev sat på en petroleumslampe. Siden har Le klint leveret utallige skærme og stativer, som du kan finde et stort udvalg af hos Designklassikershop.

Le Klint som bordlampe, saxlampe eller pendel

Hos Designklassikershop finder du originale og unikke produkter inden for dansk lampe- og møbelkunst. Kun de bedste danske og internationale designere har fundet vej til denne butik. Her sælges Le klint produkter så som de klassiske åbne lampeskærme og de mere lukkede, som man finder i for eksempel Pendant Model 153, der også går under navnet koglen. Designklassikershop er altså det perfekte sted at henvende sig, hvis du ønsker enten saxlamper, bordlamper, pendler eller meget andre af de smukke lamper, som Le Klint har sendt på markedet igennem årene.

Besøg den fysiske butik eller webshoppen

Designklassikershop er et sønderjysk foretagende, hvorfra der sælges belysning fra Le Klint og mange andre store danske lampedesignere. Denne virksomhed sørger ikke bare for, at du får oplyst dit hjem, du får her også lampekunst i verdensklasse. Designklassikerhop består af en fysisk butik i Rødding og en velassorteret webshop. Begge steder finder du et stort udvalg af de danske designere, som med deres møbler og lamper har kastet stor glans over Danmark.  Disse designere har med deres produkter gjort en positiv forskel, og hos Designklassikershop er folkene bag stolte af at kunne bringe deres arv videre gennem en fysisk butik og en e-mærket netbutik.