psykoterapi

Få hjælp til din krise med psykoterapi

Få hjælp til din krise med psykoterapi

Har du det svært for tiden, og har du svært ved at få øje på meningen med din tilværelse? Har du i en længere periode følt, at der ikke er noget lys for enden af den berømte tunnel – og er det, som om krisen aldrig får en ende? Så kan det godt være, at du burde overveje at søge professionel hjælp.

Du er nemlig ikke alene med disse tanker og følelser. Rigtig mange mennesker opsøger hvert eneste år hjælp hos en psykolog eller en psykoterapeut som kan tilbyde samtale baseret terapi. Mange af de mennesker, som tager imod tilbuddet om et psykoterapi forløb, fortæller at dette har gjort dem stærkere og bibragt dem et nyt perspektiv på tilværelsen.

I mange tilfælde er det det der skal til for at man kommer ud af den onde cirkel og bryder med et mønster som handler om selvforstærkende bekymring, depressive tilstande og frygt for at leve. Og så kan psykoterapi faktisk være redningen for dig som er bange for at lyset aldrig vender tilbage.

Psykoterapi – når livet går imod

Måske tror du at psykoterapi udelukkende er forbeholdt patienter med en psykisk diagnose eller en mental lidelse. Men faktisk forholder det sig sådan at langt de fleste mennesker som opsøger en psykoterapeut er mennesker som blot har brug for en hjælpende hånd til at kunne håndtere hverdagen.

Det kan være mennesker som gennemlever et sorg forløb eller en eksistentiel livskrise. Også mennesker med kronisk stress eller angst lidelser kan have glæde af at supplere deres behandling med psykoterapeutiske samtaler. Og så er der selvfølgelig alle de mennesker som ønsker at udforske mulighederne for selvudvikling gennem psykoterapi.

Hvor kan jeg gå til psykoterapi i Vanløse?

Hos Lihn Life Coaching finder du psykoterapeut Heidi Lykke Lihn som er specialiseret inden for samtale terapi. Læs mere på lihncoaching.dk.