autoværksted - brugte biler

Find dit lokale autoværksted i Frederikshavn

Find dit lokale autoværksted i Frederikshavn

advertorial

Leder du efter en dygtig automekaniker som kan hjælpe dig med reparation og service af din bil, eller er du i markedet efter en ny en af slagsen? Så bør du kontakte Gærum Auto.

Hvem er Gærum Auto?

Gærum Auto er din automekaniker og brugtvognsforhandler i Frederikshavn. Gærum Auto, som tidligere hed Tougaard Biler, har igennem mange år serviceret glade og tilfredse bil købere og bil ejere i Frederikshavn og omegn.

Hos Gærum Auto får du den bedste og mest service mindede betjening uanset om du er på jagt efter en ny brugt bil eller om du ønsker service eller reparation af din nuværende bil. De dygtige og særdeles kompetente automekanikere og service teknikere hos Gærum Auto står til hver en tid klar til at hjælpe dig med alt hvad der vedrører din bil.

Du kan for eksempel med stor fordel vælge at indgå en favorabel service aftale med Gærum Auto som giver dig adgang til en række rabatter og gratis ydelser. Med en service aftale hos Gærum Auto kan du eksempelvis få hjælp til skift fra vinter til sommer dæk, og også den anden vej rundt. Og du kan få lov at opbevare de dæk, som ikke er i brug, på det til værkstedet knyttede dæk hotel.

Køb din nye brugte bil hos Gærum Auto

Er du på jagt efter en ny bil til dig og din familie kan du finde hvad du søger hos Gærum Auto. Gærum Auto har altid et velassorteret udvalg af spændende brugte biler i fin og køreklar stand på lager. Uanset hvilken type eller størrelse bil du ønsker kan du finde en brugt bil til den rette pris i Gærum Auto’ vognpark. Og du vil altid kunne regne med den mest kvalificerede rådgivning omkring anskaffelse af ny brugt bil.

Hvis du ønsker yderligere information om hvad Gærum Auto kan gøre for dig kan du læse mere på hjemmesiden tougaardauto.dk, eller svinge forbi værkstedet til en uforpligtende snak.