biler

Køb brugt i stedet for nyt når du køber biler

Køb brugt i stedet for nyt når du køber biler

Står der ny bil øverst på familiens ønskeliste, og er det lige oppe over med levetiden på den gamle? Så er I sikkert i fuld gang med at finde familiens næste firhjulede medlem.

Køb af bil – sjovt og spændende

Når først man er kommet godt i gang med sin bil jagt kan man blive helt opslugt af projektet. Måske har I indhentet brochurer fra forhandlere og gennemtrawlet dem som var det eksamens materiale. I ved sikkert alt om karrosserier, kubik og kilometer per liter per nuværende tidspunkt. Og sandsynligvis har I allerede udset jer en eller flere modeller fra jeres favorit brands. Men I har sikkert også lagt mærke til at prisen på de nye biler er skyhøj.

Dette skyldes de skatter og afgifter som staten pålægger fabriksnye biler som sælges i Danmark. Disse afgifter gør at det er nærmest umuligt for en almindelig lønmodtager at købe en ny bil kontant. Her kan det blive nødvendigt at optage et dyrt bil lån. Og det er langt fra sikkert at du og din familie har lyst til at gældsætte jer yderligere.

Vælg en brugt bil og spar penge

Faktisk er der heller ikke den store grund til at købe en helt ny bil når du kan få en udmærket brugt bil i fin stand. Når du vælger at købe en brugt bil frem for en spritny en af slagsen kan du faktisk spare rigtig mange penge. En ny bil smider nemlig størstedelen af sin værdi inden for de første cirka fire til fem år.

Det betyder at du vil kunne få en brugt bil af nyere dato til en brøkdel af dennes nypris. Og så kan familien bruge det sparede beløb på sjovere ting.

Du kan læse mere, og finde masser af brugte biler til salg, på Danmarks største bil portal Biltorvet.dk