massage

Massage - for dit helbreds skyld

Massage - for dit helbreds skyld

De færreste mennesker tænker på massage som et led i en sundheds strategi på linje med motion og kost ændringer. Men faktisk kan massage give dig et kæmpe forspring rent helbredsmæssigt – især hvis du vælger en fast massør.

Hvorfor skal jeg booke tid til massage?

Du bør prøve en god massage, hvis du i det daglige lider af eksempelvis ømme og spændte muskler og en nedsat bevægelighed i kroppen. Mange af os tilbringer hele dage i stillesiddende position, bøjet over et tastatur og måske endda med skuldrene trukket op om ørerne og benene krydset. Denne stilling er måske den mest uhensigtsmæssige et menneske kan indtage. Kredsløbet hæmmes, musklerne svækkes, og affalds stoffer hober sig op i kroppen. De vitale organer trykkes sammen, hvilket gør fordøjelsen sløv og åndedrættet hæmmet.

Faktisk udsætter man sin krop for en kæmpe helbreds risiko ved at indtage denne stilling dag efter dag uden afveksling. Her kan massage være til stor hjælp. Du bør selvfølgelig sørge for at variere din stilling i løbet af dagen og få en masse motion. Men en dygtig massør kan trænge ned i nogle lag, som du selv vil have svært ved at nå, selv gennem intensiv og målrettet træning.

Ved en massage skabes øget blod gennemstrømning i musklerne, hvilket befordrer bortskaffelse af de før nævnte affaldsstoffer. Samtidig vil musklerne få mere ilt, og der vil blive løsnet op for de smertefulde spændinger og myoser, som hæmme bevægeligheden og medfører skævheder i kroppen. Og så er der meget, der peger på, at det øgede velvære ved massage kan lindre stress symptomer og føre til større psykisk overskud i hverdagen.

Hvor finder jeg en dygtig massør i Sønderjylland?

Har du brug for en god gang massage til at lindre hverdagens spændinger, kan du med fordel kontakte din lokale massør og booke tid til massage i Møgeltønder på helsemassagen.dk