badetøj til baby

Nuttet badetøj til baby

Nuttet badetøj til baby

Det er sommertid, og det betyder badetid. I poolen i haven, i svømmehallen eller på stranden. Der skal bades og leges i vandet og i sandet. Inden du skal ud og bade med din lille guldklump, er der dog et par gode huskeregler og ting du skal holde øje med, når du køber baby badetøj. 

Køb det bedste badetøj til baby

Til de helt små er det vigtig med kvalitetsbadetøj, der beskytter din lille guldklump mod solens UV-stråler. Badetøj til babyer skal også have plads til en svømmeble. Det er typisk et krav i svømmehaller, at din baby har bleindlæg under sit badetøj. Det er altid bedre at vælge en større størrelse, hvis du er i tvivl om, hvorvidt badetøjet passer og har plads til bleen. Det er også vigtigt at sikre, at badetøjet ikke er skadeligt for din baby. Det skal være 100 % fri for phtalater og f.eks. også fri for latex, som nogle kan være allergiske overfor. 

Hvor køber du sødt badetøj til de små?

Du kan købe børnetøj rigtig mange steder, men det er ofte ret forskelligt, hvor stort et udvalg af badetøj, de har til de helt små. Derfor kan det være en god idé at gå online. Her er der ofte et større udvalg, og du kan dermed finde det helt perfekte sæt badetøj. Et rigtig god sted at kigge er Farmors Outlet. På denne webshop kan du finde rigtig meget sødt baby badetøj, som opfylder alle de ting, man skal holde øje med. Du kan også købe bleindlæg eller indlægsbukser til badetøj på denne webshop.

Der er både badetøj med og uden ærmer og ben i, samt badehætter, skiftemåtte og badehåndklæder. Når du besøger shoppen, kan du derfor få klædt din lille guldklump godt på til sit første besøg på stranden, i svømmehallen eller i poolen i haven. Besøg Farmors Outlet her: https://www.farmorsoutlet.dk/baby-badetoj-splash-about