bedste gulvafhøvling

Overvejer du at slibe gulvet selv? Pas på!

Overvejer du at slibe gulvet selv? Pas på!

Der er ikke noget som et nyslebet trægulv. Bare duften af det kan gøre enhver glad. Udseendet lige så – de flotte planker uden ridser, hakker, skrammer, pletter eller andet stads til at skæmme. Men… har du tænkt dig at slibe gulvet selv?

Er du ferm på fingrene, og har du hænderne skruet rigtigt på – og har du måske endda erfaring med gulvafslibning – ja, så er der næppe noget i vejen for at leje en gulvsliber og kaste dig over projekt gulvafslibning på egen hånd. Er du til gengæld ikke en gør det selv-mand eller -kvinde af den helt store slags, og overvejer du kun at slibe gulvet selv, fordi du vil spare penge – ja, så bør du læse denne artikel først: https://hushaveideer.dk/undgaa-de-typiske-fejl-naar-du-sliber-gulvet-selv/ 

Har du læst den? Der sker skræmmende mange fejl, når folk kaster sig over gulvafslibning på egen hånd, og hvis det går galt på den helt slemme måde, risikerer du at ødelægge brædderne så meget, at de ikke kan repareres igen. Dermed er der altså god grund til at lede efter en professionel gulvafsliber i stedet.

Men hvordan finder du sådan en?

Spørg i dit netværk

Det lyder næsten for enkelt, men der er en god chance for, at der er en eller flere i dit netværk, der har erfaringer med en gulvafsliber. Spørg derfor, så du kan få anbefalinger fra nært hold. Du kan selvfølgelig også tjekke anbefalingerne på nettet, men det er i høj grad bare lettere – og mere validt – når du får en anbefaling fra en, du kender.

kan det så betale sig at få hjælp fra professionel side? Det må være op til dig. Det koster naturligvis lidt, men til gengæld er du sikret et professionelt og flot resultat uden fejl, og det er faktisk ikke så dyrt endda – prøv at indhente et tilbud eller to; det er i hvert fald gratis og uforpligtende.