sandkasse, sandkasse til børn

Skab legeplads i haven med sandkasse, sandkasse til børn

Skab legeplads i haven med sandkasse, sandkasse til børn

Er du og din familie blandt de heldige, som er i besiddelse af et hus med en tilhørende have, bruger I den sikkert til alt fra fri leg i dagtimerne til aftensmad på grill i de lune sommer aftener. Det er en fryd at have en have, for de store såvel som for de mindste.

Små børn har rigtig godt af at kunne lege udendørs i den friske luft, med adgang til havens planter og øvrige natur. Udendørs leg er stimulerende for barnets motoriske såvel som dets kognitive og sensoriske udvikling. Derfor er det vigtigt, at dit barn får lov at komme ud i løbet af dagen. Og med en indhegnet have kan du lade dit barn lege frit uden nødvendigvis at skulle holde skarpt øje med det hele tiden.

Gør haven mere spændende med en sandkasse

Din have behøver ikke engang at være særligt stor for at kunne udgøre den perfekte ramme omkring leg og udfoldelse. Du behøver blot at sørge for, at de rette faciliteter er til stede. Det kan for eksempel være en nedgravet trampolin, et lille legehus – eller en smart sandkasse, hvor børnene kan bygge sandslotte og dæmninger, som de ofte gør når familien er ved stranden.

Sandkasser fås i forskellige varianter og med varierende mål og proportioner. Med den smarte, mobile Krabbe sandkasse fra ude-leg.dk behøver du for eksempel slet ikke at grave hul i din græsplæne for at anlægge en sandkasse. Krabbe sandkassen er fremstillet i plastik, og er således nem at flytte. Din græsplæne vil ikke lide overlast, idet du kan anbringe sandkassen hvor du vil. Og skal du bruge haven til andre formål end leg, er det nemt at gemme sandkassen af vejen i garagen eller på loftet.

Du kan finde et stort og varieret udvalg af store og små sandkasser i den online shop på ude-leg.dk