revisor

Tips til hvordan du finder en dygtig revisor

Tips til hvordan du finder en dygtig revisor

advertorial

Har du brug for en revisor? Hvis du ikke lige står og er mester til bogholderi, så skal du bruge en revisor. En revisor er den person, der står for alt det økonomiske i din virksomhed, og er også en person, du kan få økonomisk råd fra i mange situationer. Hvis du er på jagt efter en revisor, så er du kommet til det rette sted. Vi vil skrive nogle tips til dig om, hvordan du finder en dygtig revisor i dette indlæg. 

 

image

 

1. Brug dit netværk

Der er mange freelance revisorer derude, der ikke som sådan er tilknyttet kun en virksomhed. Derfor kan du forhøre dig blandt dit netværk, om de bruger en freelance revisor, der kan hjælpe dig. Ellers kan de måske også henvise dig til en, der kender til din branche? Det er et godt sted at starte, når man skal finde en revisor. 

 

2. Lokale virksomheder

Kender du nogle lokale virksomheder? Måske kan du undersøge, hvilken revisor de bruger, og derefter kontakte den pågældende person eller det pågældende firma med det samme. Du kan også søge på Google efter revisorer i dit område. Det kan du gøre ved at skrive ” Revisor i Viborg“, og se hvilke resultater, der kommer frem på Google. Hvis du får gode resultater, kan du tage telefonen og ringe til dem for at høre, om de er ledige.

 

3. Tjek revisors websteder

Nogle revisorer har deres egen virksomheds hjemmeside, hvor de reklamerer for deres virksomhed. Du kan også søge efter en revisor via LinkedIn eller Facebook – måske er revisoren medstifter af en virksomhed på en eller anden måde. Her kan du også læse om revisorens kompetencer, så du ved hvilke områder han/hun har arbejdet med før. Det kan gøre en stor forskel for dig og din virksomhed, hvis din revisor kender til din branche.