regnskoven

Vil du også købe gaver, som støtter en god sag?

Vil du også købe gaver, som støtter en god sag?

I dag er der efterhånden mange, der er stået af det store gaveræs. Hver fødselsdag og hver jul går familier amok og køber en masse plastik legetøj til børnene i familien og lignende. Mange er begyndt at tage afstand fra alt dette og vil enten slet ikke modtage nogen gaver selv eller give gaver.

Der er heldigvis en løsning på dette. Det er ikke alle der er klar over det, men rigtig mange organisationer sælger diverse produkter, som støtter den gode sag. Det er produkter som sagtens kan give som fine gaver – og så med god samvittighed. 

Hvis du eksempelvis vil være med til at redde regnskoven og redde de danske skove, så kan du købe fine billeder, træ figurer eller bamser i gave til dem du holder af og stadig støtte op om projekt red regnskoven. Det vil pludselig give dig en meget bedre samvittighed og så kan du stadig deltage i gaveræset, men med lidt bedre samvittighed. Red regnskoven på flere måder end bare gaver

Udover at du kan købe fine gaver, som er gode for miljøet og støtter organisationer som projekt red regnskoven, så kan man også vælge at donerer et månedligt eller årligt beløb. Det er ikke alle der er villige til at binde sig på den måde, men hvis man er, så er det også en god måde hvorpå man ikke skal tænke så meget over det, fordi der bare kører et fast beløb til organisationen hver måned.

Det er meget forskelligt om folk støtter sager og organisationer eller ej, men mange vil måske gerne støtte, de ved bare ikke hvad. Det kan være en god idé at starte med at finde ud af hvad man vil støtte og hvorfor. Man kan eksempelvis starte med en sag, som betyder noget for en i livet. Det kan være man har haft kræft tæt på livet eller man måske bare elsker naturen og finder fred i skoven.

Hvis dette er tilfældet, så kan man støtte projekt red regnskoven og føle at man støtter organisationen i deres arbejde, så man forhåbentlig mange år endnu kan nyde friheden i naturen.