walkie talkie

Walkie-talkies og headsets i professionel kvalitet

Walkie-talkies og headsets i professionel kvalitet

Er du vild med jagtoplevelser og friluftsliv, eller har du job i sikkerhedsbranchen eller indenfor militæret? Så kan walkie-talkies være nødvendige at have. 

Bruger du megen fritid under åben himmel, eksempelvis på diverse outdooraktiviteter eller jagt, så er det ofte nødvendigt at kunne kommunikere over større afstande med resten af dit selskab. Mobiltelefoner er naturligvis en løsning, men du kan komme ud for at det enten er for dyrt, at de ikke kan holde batteri – eller at der simpelthen ikke er dækning. Walkie-talkies er omkostningsfrie efter indkøb, og der er særdeles praktiske. 

Brug walkie-talkies uanset hvad du skal i det fri – skiferie, hiking, motorcykeltur, spejderlejr eller campere.

Hos XtraGrej.dk finder du et udvalg af walkie-talkies i ypperste kvalitet, der kan følge dig på alle dine spændende eventyr. Se eksempelvis modellerne fra “Cobra”, der leverer særligt praktiske udgaver – eksempelvis kan de fås ekstra kompakte og lige til at stikke i inderlommen. Herved er de egnet hvis du skal ud i fysiske aktiviteter. Du kan også købe tilbehør, så du selv kan sætte dit system sammen, alt efter hvad du har brug for.

Hos XtraGrej.dk er der også noget så smart som vandtætte walkie-talkies med en indbygget lommelygte – du kan altså bruge dem i sene nattetimer, hvis regnen rusker eller hvis du er nær eksempelvis vandfald.

Alle radioerne er 100% pålidelige, funktionelle og i professionel kvalitet.

I vores brede sortiment af kvalitetsprodukter fra TopCom finder du også praktiske headsets med krystalklar lyd og holdbart tilbehør, der er specialudviklet til pålidelig kommunikation.

Hos XtraGrej.dk forhandles også walkie-talkies fra mærket “TopCom”. Disse bruges eksempelvis af militæret, og er altså nogle af de allerbedste. Brug også disse på jagt, på sikkerhedspatrulje eller en hvilken som helst aktivitet i felten.

De er alle yderst robuste og modstandsdygtige, ligesom de er nemme at bruge. De har smarte funktionaliteter, og du sikres at kunne kommunikere ganske uforstyrret.

Hos XtraGrej.dk kan du, udover en walkie talkie, også finde headsets med fejfri lyd og tilbehør, også i bedste kvalitet.